Esenler’de 3 Aralık 2025 tarihinde kurulan Esenler Engelliler Derneği, Ramazan ayında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Dernek, Esenler’de yaşayan 300 engelli birey ile Esenler Görme Engelliler Derneği üyelerine yönelik geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi.
İftar programına Esenler Kaymakamlığı birim müdürleri, Nüfus Müdürü Kadem Varol, Özel Kalem Müdürü Mehdi Daş, Esenler Belediyesi’nden Başkan Yardımcısı Nihat Karataş ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Müdür Özcan Hamza katılım sağladı. Ayrıca, siyasi parti temsilcileri AK Parti Esenler Belediye Meclis Üyeleri, CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, CHP Esenler Belediye Meclis Üyeleri, Esenler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin, Esenler Esnaf Odası Başkan Vekili Soner Karabulut, Esenler İbrahim Turhan Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Mehmet Sirkeci, Sivil toplum kuruluşları (STK) başkanları Esenler Rizeliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Semra Kahveci ve Esenler Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Sinan Sezer katıldı.
Esenler Engelliler Derneği’nin kurucularının özverili çalışmaları ile gerçekleştirildi. Dernek yöneticileri, bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan tüm bağışçılara, emeği geçen gönüllülere ve destek veren kurumlara teşekkürlerini sundu.


