Esenler’de hayata geçirilen Camii-Okul Kardeşliği Projesi, Kaymakam Süleyman Özçakıcı ve Başkan Mehmet Tevfik Göksu’nun katılımıyla tanıtıldı; çocukların ibadet bilinciyle yetişmesine katkı sunacak çalışma için teşekkür mesajları verildi.
Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Eğitime Destek Platformu tarafından yürütülecek olan Camii-Okul Kardeşliği Projesinin tanıtım toplantısına katıldı.
Toplantıda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, programın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Bugün, Eğitime Destek Platformumuzun koordinasyon toplantısına ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Çocuklarımızın ibadet bilinciyle yetişmesi, camilerimizin onların neşesi ve cıvıltısıyla bereketlenmesi için emek veren tüm kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum.”
Program, proje kapsamında yapılacak ortak çalışmaların ele alınmasıyla sona erdi.
