AK Parti Esenler İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun katılım ve birlik beraberlik mesajlarıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş ve teşkilat mensupları katıldı.
Toplantıda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK davaya gönül veren yol arkadaşlarıyla aynı çatı altında bulunmanın önemine vurgu yaparak, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun bir kez daha güçlü şekilde hissedildiğini ifade etti.
Program kapsamında, AK davanın yükünü emekleri, duaları ve fedakârlıklarıyla omuzlayan kadınların Anneler Günü de unutulmadı. Toplantıya katılan hanımefendilere çiçek takdim edilerek Anneler Günü kutlandı.
AK Parti Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş ise yaptığı açıklamada, Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı’nı dava ve yol arkadaşlarıyla güçlü bir birlik ruhu içerisinde gerçekleştirdiklerini belirtti.
Toplantıda Esenler’de yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, ortak akıl, istişare ve kardeşlik vurgusu ön plana çıktı. Katılımcılar, Esenler’e hizmet yolunda birlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve teşkilat mensuplarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi.

