Öğrencilerden Hijyen konulu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Esenler MEDİPOL Hastanesinde resim sergisi açıldı.
Esenler Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu’nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında Esenler MEDİPOL Hastanesi ile ortaklaşa Hijyen konulu Proje ve yarışması düzenledi. Dereceye giren öğrencilere düzenlenen tören ile hediyeleri verildi.
Programa Esenler MEDİPOL Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Necdet Özçelik, AK Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Osman Gökçebaş, Okul Müdürü Memduh Beyazdağ, MEDİPOL Hastanesi Kurumsal Pazarla Müdürü Kadir Dilsiz, Kurumsal iletişim Biriminden Nurhayat Hızarcı, sağlık personelleri, Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu Öğretmenler ve Öğrenciler, Yerel Basından 1. HABER Gazetesi, Esenler Gündem, Gazete Esenler ve Son Dakika Esenler katıldı.
Tören de konuşma yapan Esenler MEDİPOL Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Necdet Özçelik, “Hijyen konulu sosyal sorumluluk projesini okulumuz ile birlikte yapmanın haklı gururunu taşıyoruz. Günlük hayatımızda her zaman bir yerlere dokunuyoruz. Sağlığımızın tam bu noktada önemi ortaya çıkıyor yani hijyenik olmamız gerekiyor. Sağlık personellerimizin okulda öğrencilerimize verilen hijyen eğitimin sonucunda birde bu konuyu resime yansıtmalarını istemiştik. Öğrencilerimizin bu çalışmalarını hastanemizde sergiledik. Aynı zamanda bir seçici kurul tarafından bazı öğrencilerimizi derecelendirdik. Bugün burada dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Sosyal sorumluluk projesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Dereceye giren öğrencilerin resimleri hastanede sergilendi. Resimler bir hafta boyunca hastaların ziyaretine açık olacak.
Dereceye giren öğrencilere Esenler MEDİPOL Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Necdet Özçelik, Okul Müdürü Memduh Beyazdağ ve MEDİPOL Hastanesi Kurumsal Pazarla Müdürü Kadir Dilsiz tarafından hediyeleri verildi.
