Gazeteci Hasan Gürsoy kızını evlendirdi

HABER: SAİT YILMAZ

Meslektaşımız Gazete Esenler’in Sahibi Hasan Gürsoy kızı Elvin Gürsoy’u, Batuhan Sarp ile 21 Mayıs 2023 pazar günü Prenses Düğün Salonu’nda yapılan görkemli bir düğünle evlendirdi.

Hatice Yılmaz – Hasan Gürsoy çiftinin kızı Elvin ile Meral & Yurdal Sarp’ın oğlu Batuhan görkemli bir törenle dünyaevine girdi.

Gazeteci arkadaşımız Gazete Esenler Gazetesi’nin sahibi gazeteci Hasan Gürsoy çiftinin Diyetisyen kızı Elvin Gürsoy ve Mühendis Batuhan Sarp’ın düğünleri Prenses Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Düğüne çok sayıda davetli katıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftler, dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

2 kızından birini evlendirdiğini ifade eden Gazeteci Hasan Gürsoy, “Bugün benim en mutlu günüm. Biricik kızımın düğününü yapıyorum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan gazeteci dostlarıma, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti temsilcilerine, akrabalarıma, komşularıma ve sevenlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MİSAFİRLERİNİ KAPIDA KARŞILADI

Hatice Yılmaz & Hasan Gürsoy çifti düğün törenine katılan misafirlerini kapıda karşılayarak hepsine tek tek hoş geldiniz dedi. Düğüne katılan davetliler, genç çiftin mutluluğunu paylaşıp, müzik eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Gürsoy ve Sarp aileleri ise çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu yaşadı.

ESENLER GÜNDEM Gazetesi olarak, Elvin Gürsoy ve Batuhan Sarp çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.