Ramazan Ağca’nın babası Mustafa Ağca hakkın rahmetine kavuştu.
Esenler AK Parti Kemer Mahallesi Başkanı Ramazan Ağca’nın babası Mustafa Ağca uzun süredir tedavi görüyordu. Hastalığa yenik düşen Mustafa Ağca, Cumartesi sabah saatlerinde vefat etti. Sevenleri ve yakınları hastaneye ve evine taziye için akın etti. Komşularından, sevenlerinden ve akrabalarından helâllik alındıktan sonra merhumun cenazesi Esenler Dörtyol Merkez Cami’sinde kılınan öğle namazının ardından yayla kabristanlığında defnedildi.

MEZARLIKTA SERSERİ KURŞUN!
Cenaze defin esnasında Celil Çetin isimli vatandaşa yayla mezarlığında serseri kurşun isabet etti. Yaralanan Çetin, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Esenler Gündem olarak Celil Çetin’e geçmiş olsun diyor, Ramazan Ağca ve ailesine başsağlığı diler, yakınlarına sabırlar niyaz ederiz.
