ESENLER GÜNDEM‘e Kurs ile ilgili bilgiler veren MED Esenler Şubesi Kurucu Müdürü Mücahit Erarslan, 41 Yıldır sayısı 1 milyonu aşan mezunu ile kaliteli köklü ve başarılı nesiller yetiştirmek için yola koyulan MED Eğitim Kurumları Esenler’de 23’üncü şubeyi başarıyla öğrencilerle buluşturacaklarından mutlu olduğunu belirtti.

MED Eğitim Kurumları Esenler Şubesi’nin açılışı 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Kuruluş amacını,

  • Eğitim anlayışında bireyin nasıl öğreneceği, problemle nasıl baş edebileceğini göstermek,
  • Öğrenmede öğrencinin nasıl aktif olacağını belirlemek,
  • Kalıcı bir öğrenmenin yöntemlerinin nasıl olacağını açıklamak,
  • Öğrenciye neyin öğretileceğini değil nasıl öğretileceğine yönelik çalışmalar yapmak

şeklinde ifade eden MED Eğitim Kurumları, varlık gösterdiği her il ve bölgede eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Toplam 41 yıllık eğitim deneyimini Türkiye’nin her bir yanına yaymayı hedefleyen MED, şubelerine bir yenisini daha Esenler ’de ekledi.

“AMACIMIZ ÜLKEMİZİ TÜCCAR EĞİTİMİNDEN UZAKLAŞTIRMAKTIR”

Kurumun kurucularından 15 yıllık eğitimci Hanifi Adıgüzel:

“Kurs açma sebeplerimizden biri, açtığımız yerdeki rekabeti değiştirmektir. Nitelikli eğitimin getirdiği rekabet koşullarını tüccar eğitiminden uzaklaştırarak ulaştığımız her bölgeye yaymaktır. Eğitim gören her öğrenci akademik ve bilişsel olarak en üst seviyede eğitim almaya layıktır. Bu nedenle eğitim öğretim sürecinde en deneyimli öğretmenlerle hareket etmekteyiz. Alanına hâkim olan ancak daha önemlisi her öğrencimizle birebir ilgilenecek uzman kadromuz ile göreve başladık. Süreç içerisinde öğrencilerimizin psikolojik gelişimi için okul psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında uzman öğretmemiz de bulunmaktadır. Her öğrenci özeldir. Bu nedenle Mentor Koçluk birimimizle her öğrencinin birebir takibine önem vermekteyiz. Bölgede, eğitim için maddi imkânı olmayan çocuklarımıza burs vermek kurs merkezimizi açmamızın bir diğer sebebidir. En önemli sebep ise değer ve ilkelerini bilen çocuklar yetiştirerek vatanına fayda sağlayacak çocuklar yetiştirmektir” şeklinde konuştu.

“20 BİN ÖĞRENCİYE EN MODERN VE YENİLİKÇİ EĞİTİM”

Kurs ile ilgili bilgiler veren MED Esenler Şubesi Kurucu Müdürü Mücahit Erarslan, MED Eğitim Kurumları olarak 41 yıllık deneyim ile 23’üncü şubeyi başarıyla öğrencilerle buluşturacaklarından mutlu olduğunu belirtti. Kurucu Müdür Mücahit Erarslan, “İdealist ve yüksek motivasyonlu akademik kadromuzla öğrencilerimizi yirmi birinci yüzyılın çağdaş dünya vizyonu ve yetkinlikleriyle donatarak hayata hazırlıyor olacağız. MED Esenler Şubesi’ne 2022-2023 eğitim öğretim yılı için beşinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar ve mezun grupları dahil olmak üzere öğrenci alacağız. Çocuklarımızın akademik gelişimlerinin yanında entelektüel ve fiziksel gelişimlerini de en üst düzeyde gerçekleştireceğiz” açıklamasını yaptı.

“HER ÖĞRENCİYE HİTAP EDECEK İÇERİK”

Kurum sınıflarının normal standartlardan geniş yapıldığına değinen Kurucu Müdür Erarslan, “Kurumumuzda 20 adet derslik, 2 kütüphane, 100 kişi kapasiteli konferans ve seminer salonu, açık ve kapalı teras alanımız halihazırda mevcut bulunuyor

Eğitim çok önemli özellikle pandemi sonrasında daha da önemli hale geldi. Tecrübeli öğretmenler aldık. İstihdama önem veriyoruz. Esenler’in ihtiyaçlarını biliyorum. Tek işimiz öğrencilerimiz ve eğitim olacak. Her öğrenciyi gelebileceği en üst seviyeye çıkarmak istiyorum. Hedef önemli ama süreci de etkin olarak kullanacağız. Esenler’den başka ilçelere öğrencilerimizin kurs için gitmesini istemiyor bilakis aldığımız kayıtlardan çevre ilçelerdeki başarılı okullardan öğrencilerin de bulunduğunu söyleyebilirim” dedi.